Voxor tarjoaa luotettavia, laadukkaita ja kattavia tulkkaus- ja käännöspalveluja koko maahan usealla eri kielellä. Monen vuoden työkokemus ja koulutus takaavat palveluiden korkean laadun, josta asiakkaamme kiittävät. Ammattitaitoiset ja hyvät vuorovaikutustaidot omaavat tulkkimme varmistavat viestin välittymisen kielellisten ja kulttuuristen rajojen yli.

Asiakkaitamme ovat niin julkiset kuin yksityiset tahot, esimerkiksi sairaalat, terveysasemat, poliisilaitokset ja vastaanottokeskukset. Palvelemme siellä, missä ei yhteistä kieltä osapuolten välillä ole. Tulkkauspalvelumme onnistuvat myös puhelin- ja videotulkkauksena, jotka mahdollistavat toimintamme myös Varsinais-Suomen ulkopuolella.

Luotettavuus, ammatillisuus, palvelun korkeatasoisuus, tarkkuus sekä asiakkaan tarpeiden kunnioittaminen ja huomioiminen ovat toimintamme kulmakiviä. Kehitämme toimintaamme ja palveluitamme jatkuvasti sekä jatkokoulutumme asiantuntijoitamme. Näin takaamme, että viestisi välittyy oikein ja ymmärrettävästi kaikille työkielillemme.

Tulkkaukset

Tilaa tulkkitarjous tilauslomakkeellamme, ottamalla yhteyttä sähköpostilla info@voxor.fi tai soittamalla +358 400 152 221. Palvelemme 24/7.

Kielellisen tasa-arvon ja oikeuden toteutumisen kannalta ihmisten oman äidinkielen käyttäminen on tärkeää. Myös Suomen kielilain mukaan, jos viranomaisen kieli tai asian käsittelykieli on toinen kuin asiakkaan, viranomaisen on järjestettävä tilaisuuteen tulkkaus. Tulkkimme ovat sitoutuneet tulkkien ammattisäännöstön noudattamiseen.

Tulkkaamme paikoissa, joissa käytetään ammattikieltä, kuten sairaaloissa, poliisilaitoksilla, maahanmuuttovirastossa, kouluissa, terveyskeskuksissa ja oikeudessa. Ennen jokaista tulkkausta tulkkimme tutustuvat tulkkaustilanteeseen ja varmistavat erikoisalan termit ja sanaston korkeatasoisen ja laadukkaan työtuloksen takaamiseksi.

Tavoittelemme tulkkauksissamme ilmapiiriä, jossa tulkkimme jää näkymättömäksi viranomaisen ja asiakkaan keskustellessa suoraan toisilleen huomaamatta tulkin apua. Näin kielirajat eivät tunnu ongelmalta kommunikaatiossa ja voi jopa unohtua, että viranomaisella ja asiakkaalla on eri kieli.

Palvelumme tulkkauksessa:

 • asioimistulkkaus
 • oikeustulkkaus
 • neuvottelutulkkaus
 • konferenssitulkkaus

Palvelu hoituu niin läsnäolotulkkauksena kuin etätulkkauksena. Tulkkauksen voit tilata täyttämällä sähköisen tilauslomakkeen, ottamalla yhteyttä sähköpostilla info@voxor.fi tai soittamalla +358 400 152 221. Palvelemme 24/7.

Tilatessasi tulkkauksen ilmoitathan seuraavat tiedot:

 • Tulkkauskieli
 • Tulkkauksen ajankohta (päivämäärä & alkamis- ja päättymiskellonaika)
 • Tulkkaustapa ja -paikka
 •  Tulkattavan nimi ja mahdollinen asianumero
 • Tilaajan nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite
 • Laskutustiedot
 • Lisätietoja tulkkauksesta (kerrothan mahdollisimman tarkasti minkälaisesta tulkkauksesta on kyse, voit myös lähettää ennakkomateriaalia helpottamaan tulkin sanastotyötä ja valmistautumista)

Käännökset

Voxorin käännöspalvelut toteutetaan samoja arvoja kunnioittaen kuin tulkkauspalvelutkin. Kääntäjämme hallitsevat kääntämisen taidon, ammattisanaston ja termit sekä täyttävät ammattiin liittyvät vaatimukset. Heitä sitoo ehdoton vaitiolo- ja salassapitovelvollisuus.  Tarjoamme mm. asiakirjoja, esitteitä ja muita asiaperäisiä materiaaleja, jotka vaativat kielten ammattisanaston ja termien tuntemusta.

Käännöksen voit tilata täyttämällä sähköisen tilauslomakkeen, ottamalla yhteyttä sähköpostilla info@voxor.fi tai soittamalla +358 400 152 221. Palvelemme 24/7.

Kielivalikoima

Kielivalikoimaamme kuuluvat albania, arabia, bosnia, dari, englanti, espanja, kiina, kroaatti, kurdi, pashtu, persia, portugali, puola, ranska, serbia, somali, turkki, venäjä, ja tarjontamme laajenee jatkuvasti kysynnän mukaan.