Palvelumme

Tarjoamme luotettavia, laadukkaita ja kattavia tulkkaus- ja käännöspalveluja koko maahan usealla eri kielellä. Ammattitaitoinen, pätevä ja kokenut tulkkikuntamme varmistaa palvelujemme korkean laadun ja jatkuvan saatavuuden, jota asiakkaamme arvostavat. Tulkkiemme kulttuurituntemus ja hyvät vuorovaikutustaidot takaavat viestin välittymisen kielellisten ja kulttuuristen rajojen yli. 

Tulkkaus- Ja Käännöspalveluja Sisään Finland | Voxor

Kattava kielivalikoimamme

Tulkkaus- Ja Käännöspalveluja Sisään Finland | Voxor

albania
arabia
badini
bosnia
bulgaria
dari
englanti
espanja
hausa
hindi
hollanti
italia
kiina
kinjaruanda
kotokoli
Kreikka
kroatia
kurdi
kurmandzi
latvia
liettua
lingala
makedonia
moldova
montenegro
nepal
norja
pashtu
persia(farsi)
portugali
puola
ranska
romania
Ruanda
ruotsi
saksa
serbia
somali
sorani
tanska
thai
turkki
ukraina
urdu
uzbekki
venäjä
vietnam
viro

Tulkkauspalvelut

Tulkkaamme paikoissa, joissa käytetään ammattikieltä, kuten sairaaloissa, poliisilaitoksilla, maahanmuuttovirastossa, kouluissa, terveyskeskuksissa ja oikeudessa. Ennen jokaista tulkkausta tulkkimme tutustuvat tulkkaustilanteeseen ja varmistavat erikoisalan termit ja sanaston korkeatasoisen ja laadukkaan työtuloksen takaamiseksi. 

Tavoittelemme tulkkauksissamme ilmapiiriä, jossa tulkkimme jää näkymättömäksi viranomaisen ja asiakkaan keskustellessa suoraan toisilleen huomaamatta tulkin apua. Näin kielirajat eivät tunnu ongelmalta kommunikaatiossa ja voi jopa unohtua, että viranomaisella ja asiakkaalla on eri kieli. 

Tarjoamme seuraavia palveluja:

Tulkkaus- Ja Käännöspalveluja Sisään Finland | Voxor

Käännöspalvelut

Tulkkaus- Ja Käännöspalveluja Sisään Finland | Voxor

Tarjoamme ammattitaitoiset käännöspalvelut, jotka välittävät viestisi tarkasti ja luotettavasti eri kielillä. Laadukkaat käännöksemme takaavat viestisi välittymisen parhaalla mahdillisella tavalla. Jokaiselle tekstilajille löytyy oma käännössrategia ja käännös voidaan myös tarvittaessa auktorisoida juridisesti päteväksi. 

Kääntäjämme ovat monikielisen viestinnän ammattilaisia, jotka hallitsevat oman erikoisalansa sanaston ja termit. Heitä sitoo ehdoton vaitiolo- ja salassapitovelvollisuus. 

Ota yhteyttä Tulkkaus- Ja Käännöspalveluja varten jo tänään!

Käännämme: