Palvelumme

Tarjoamme luotettavia, laadukkaita ja kattavia tulkkaus- ja käännöspalveluja koko maahan usealla eri kielellä. Ammattitaitoinen, pätevä ja kokenut tulkkikuntamme varmistaa palvelujemme korkean laadun ja jatkuvan saatavuuden, jota asiakkaamme arvostavat. Tulkkiemme kulttuurituntemus ja hyvät vuorovaikutustaidot takaavat viestin välittymisen kielellisten ja kulttuuristen rajojen yli. 

Kattava kielivalikoimamme

Tulkkauspalvelut

Tulkkaamme paikoissa, joissa käytetään ammattikieltä, kuten sairaaloissa, poliisilaitoksilla, maahanmuuttovirastossa, kouluissa, terveyskeskuksissa ja oikeudessa. Ennen jokaista tulkkausta tulkkimme tutustuvat tulkkaustilanteeseen ja varmistavat erikoisalan termit ja sanaston korkeatasoisen ja laadukkaan työtuloksen takaamiseksi. 

Tavoittelemme tulkkauksissamme ilmapiiriä, jossa tulkkimme jää näkymättömäksi viranomaisen ja asiakkaan keskustellessa suoraan toisilleen huomaamatta tulkin apua. Näin kielirajat eivät tunnu ongelmalta kommunikaatiossa ja voi jopa unohtua, että viranomaisella ja asiakkaalla on eri kieli. 

Tarjoamme seuraavia palveluja:

Käännöspalvelut

Tarjoamme ammattitaitoiset käännöspalvelut, jotka välittävät viestisi tarkasti ja luotettavasti eri kielillä. Laadukkaat käännöksemme takaavat viestisi välittymisen parhaalla mahdillisella tavalla. Jokaiselle tekstilajille löytyy oma käännössrategia ja käännös voidaan myös tarvittaessa auktorisoida juridisesti päteväksi. 

Kääntäjämme ovat monikielisen viestinnän ammattilaisia, jotka hallitsevat oman erikoisalansa sanaston ja termit. Heitä sitoo ehdoton vaitiolo- ja salassapitovelvollisuus. 

 

 

Käännämme: